SAFFRANSPANNACOTTA TOPPAD MED SALT LAKRITS

Klassisk dessert (4 portioner)



SOFIA SELIMI

Sofia driver bloggen Zofias Kök med recept med egna tolkningar och inspiration från alla världens hörn.




INGREDIENSER

PANNACOTTA

4 dl vispgrädde
1 dl naturell yoghurt
3 gelatinblad
1/2 paket saffran ( 0,5 g)
2 msk strösocker
1 tsk vaniljsocker

GARNERING

Färska hallon
Chokade Svenskjävlar!

TILLAGNING

Lägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 5 min.
Koka upp grädde, saffran och socker i en kastrull.
Lyft upp gelatinet och rör ner det i gräddblandningen så att det smälter. Tillsätt vaniljsockret och låt stå en lite stund.
Blanda ner yoghurt.
Häll upp i glas. Låt stelna i kylen i minst 2-3 timmar i kylen. Garnera med lakrits och färska hallon och njut.


SAFFRANSPANNACOTTA TOPPAD MED SALT LAKRITS

klassisk dessert

PRODUKTER I RECEPTET

Chokade Svenskjävlar!
7-10 arbetsdagar
Lägg i varukorg

Populärt

Svenskjävlar!
1-3 arbetsdagar
Lägg i varukorg
Salmiakbomben 4-pack
1-3 arbetsdagar
Lägg i varukorg
Salmiakpulver
1-3 arbetsdagar
Lägg i varukorg
Chokade Svenskjävlar!
7-10 arbetsdagar
Lägg i varukorg
Logga in